Ligging

Wij verhuren onze appartementen op een superlocatie in het zuiden van Tenerife: direct aan de kilometerslange wandel- winkelboulevard, tussen Playa de Las Americas en Costa Adeje met vele restaurants, casino’s, cafés en terrasjes. U kunt urenlang wandelen op deze unieke plaats waar de temperatuur altijd aangenaam is en regen een zeldzaamheid is.

De appartementen bevinden zich in het appartementencomplex met een gerenoveerd zwembad, tuin, ligbedden en op 50 meter vanaf het zandstrand aan de oceaan (Playa del Bobo, Playa de Troya). Kortom, ideaal voor zonaanbidders!

Vanaf het balkon, waar u dag en nacht kunt relaxen, heeft u een schitterend uitzicht over de oceaan. Playa de Las Americas biedt ook talloze mogelijkheden tot vermaak naast het prachtige strand. Zo zijn er op loopafstand van de appartementen winkelcentra, discotheken, restaurants, Siam park, Aqualand, watersportactiviteiten, dolfijn- en walviscruises en een opstapplaats voor excursies over het eiland. Er is dus heel veel te doen, zonder dat u overlast heeft van al deze drukte.

Op nog geen 20 meter van de centrale hal (onder het zwembadcomplex) vindt u een grote Spar supermarkt waar u de hele dag door vers gebakken brood kunt kopen en eigenlijk al uw andere boodschappen kunt vinden. Tegenover de supermarkt en de inkomsthal zijn 2 internetcafés waar u voor weinig geld kunt internetten.

Dit is werkelijk een van de mooiste plekjes van Tenerife!

%d bloggers liken dit: